Tienerkamp BreakOut 2019

Druk, druk, druk! Iedereen heeft het druk. Agenda’s vullen zich razendsnel. Met het mooie weer van afgelopen dagen kijkt men uit naar de zomer en dus ook de zomervakantie. De eerste vakanties worden zo links en rechts al geboekt. Vandaar dat wij alle tienerwerkers en tieners op de hoogte willen brengen van de data voor het tienerkamp BreakOut; 13-17 juli gaat het gebeuren! Wij hopen dat we met net zo’n grote groep of misschien nog wel een grotere groep een geweldig kamp mogen beleven. Nodigt u uw tieners ook uit?

Tienerkamp BreakOut 2019 - 1

Het lijkt soms alsof het leven een aaneenschakeling van activiteiten is. Ben je beschikbaar voor jouw vrienden, familie en God? Ben jij Available?
Er zijn vaak veel verschillende toffe activiteiten te doen, maar soms is het zoveel dat je moet kiezen. Alles is ook nog eens super leuk en daardoor lijkt het soms wel alsof jouw mindere momenten er niet mogen zijn. Tijdens het tienerkamp BreakOut aankomende zomer kijken we naar Maria. Zij stelde zich voor God beschikbaar om moeder te worden van Jezus. Ze leert ons hoe je available kunt zijn, bang mag zijn en mag vertrouwen op God. Ontdek samen met leeftijdsgenoten in een week vol sport, spel, gebed en creativiteit wie God voor jou kan zijn!

Tienerkamp BreakOut 2019 -2

Wat: Tienerkamp BreakOut 2019!
Wie: 12-15 jaar
Waar: Julianaklooster, Heiloo
Wanneer: 13-17 juli
Prijs: €85,-

Meld je aan via deze link: Aanmelden Tienerkamp Breakout 2019 – Available