De Apostelkerk is een Rooms Katholieke Kerk gelegen in de wijk Meerestein te Beverwijk, op de rand van de gemeentegrens met Heemskerk. De Apostelkerk is in 1962 gebouwd als noodkerk. Vanwege het feit dat de wijk Meerestein toen maar voor de helft werd volgebouwd, was het niet verantwoord om een stenen kerk te bouwen.

Al meer dan 55 jaar levend vanuit gebed en traditie. Er worden regelmatig geloofscursussen gegeven, zoals de Alpha-cursus, Katholiek worden en ‘Leven in de Geest’. Ook wordt er zo ongeveer ieder jaar een Bedevaart georganiseerd, waarbij dikwijls een Maria-bedevaartplaats de eindbestemming is, en dit al 30 jaar lang.

Uniek in de parochie is de Eucharistische dagaanbidding op de donderdag. Deze begint ’s morgens om 8 uur en eindigt ’s avonds om 19.00 uur met een Heilige Mis en een kort lof.

Meimaand – Mariamaand